Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.
 
Etusivu | In English | Tekstikoko A+ A- | Intra | Sivukartta
Aducate
 
 

Ajankohtaista

 

TYPKE-hankkeen loppuseminaari

Työllistymispalveluiden kehittäminen Pohjois-Karjalassa (TYPKE) -hankkeen loppuseminaari järjestetään Joensuussa Itä-Suomen yliopistolla maanantaina 1.12.2014 klo 12.30–16.00.

Seminaarissa tarkastellaan työllisyydenhoidon tulevaisuutta. Seminaarin puhujina ovat muun muassa Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen sekä Honkalampi-säätiön palvelujohtaja Arto Mononen.

Ilmoittaudu maksuttomaan seminaariin 21.11. mennessä. Seminaarin maksimiosallistujamäärä on 70 henkilöä.

Ilmoittaudu tästä

Päivitetty 20.10.2014

 

Joensuun seudun työllistymispalveluiden kartasto on valmistunut

Työllistymispalveluiden kartasto on opas työelämään suuntaavan työnhakijan ohjaukseen sekä tuki työnhakijan itsenäiseen työllistymismahdollisuuksien kartoittamiseen.

Työllistymispalveluiden kartastosta löydät

  • tietoa erilaisista työskentely- ja koulutusmahdollisuuksista
  • vinkkejä palvelua tarjoavista toimijoista Joensuun seudulla
  • kuvauksia yhdistysten ja yhteisöjen tarjoamista työllistymismahdollisuuksista
  • palvelut jaoteltuina ohjauksen tarpeen tai työtehvien vaativuuden mukaan

Joensuun kaupungin, Työvoima 2013+ -hankkeen ja TYPKE-hankkeen yhteistyössä toteuttama Joensuun seudun työllistymispalveluiden kartaston löydät osoitteesta

www.joensuu.fi/palvelukartasto

Päivitetty 12.6.2014

 

TYPKE-hanke oli mukana Työ on minulle tärkeä! -rekrytointitapahtumassa

Joensuun kaupungin kehitysvammahuolto järjesti 8. lokakuuta 2014 klo 11.30–16.00 rekrytointitapahtuman yhteistyössä työtä hakevien asiakkaidensa ja pohjoiskarjalaisten yrittäjien kanssa Kauppakeskus Iso Myyn promenadilla ja liikkeissä.

Tapahtuman aikana kehitysvammaiset työskentelivät yrityksissä Pohjois-Karjalan ammattiopiston sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tuella. Myyn Promenadilla oli tapahtumakeskus, jossa sai tutustua kehitysvammaisten työllistämiseen ja kuulla paikallisten työnantajien tarinoita onnistuneista rekrytoinneista. TE-toimiston asiantuntijat tarjosivat tietoa siitä, millaista tukea on mahdollista saada työllistämiseen, esimerkiksi palkkaukseen ja työhön valmentamiseen.

Päivitetty 13.10.2014