Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.
 
Etusivu | In English | Tekstikoko A+ A- | Intra | Sivukartta
Aducate
 
 

Ajankohtaista

Oppia opinnollistamiseen!

TYPKE-hanke järjestää koulutusta opinnollistamisesta Pohjois-Karjalan alueella työhönvalmennuksen ja työllistymisen edistämisen parissa toimiville henkilöille. Oppia opinnollistamiseen! -koulutus järjestetään Joensuussa 1.10.2014 klo 12.00–16.00.

Ilmoittaudu koulutukseen

Päivitetty 25.6.2014

 

Joensuun seudun työllistymispalveluiden kartasto on valmistunut

Työllistymispalveluiden kartasto on opas työelämään suuntaavan työnhakijan ohjaukseen sekä tuki työnhakijan itsenäiseen työllistymismahdollisuuksien kartoittamiseen.

Työllistymispalveluiden kartastosta löydät

  • tietoa erilaisista työskentely- ja koulutusmahdollisuuksista
  • vinkkejä palvelua tarjoavista toimijoista Joensuun seudulla
  • kuvauksia yhdistysten ja yhteisöjen tarjoamista työllistymismahdollisuuksista
  • palvelut jaoteltuina ohjauksen tarpeen tai työtehvien vaativuuden mukaan

Joensuun kaupungin, Työvoima 2013+ -hankkeen ja TYPKE-hankkeen yhteistyössä toteuttama Joensuun seudun työllistymispalveluiden kartaston löydät osoitteesta

www.joensuu.fi/palvelukartasto

Päivitetty 12.6.2014

 

TYPKE-hanke on mukana Työ on minulle tärkeä! -rekrytointitapahtumassa

Joensuun kaupungin kehitysvammahuolto järjestää 8. lokakuuta 2014 klo 11.30–16.00 rekrytointitapahtuman yhteistyössä työtä hakevien asiakkaidensa ja pohjoiskarjalaisten yrittäjien kanssa Kauppakeskus Iso Myyn promenadilla ja liikkeissä.

Tapahtuman aikana kehitysvammaiset työskentelevät yrityksissä Pohjois-Karjalan ammattiopiston sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tuella. Myyn Promenadilla on tapahtumakeskus, jossa voi tutustua kehitysvammaisten työllistämiseen ja kuulla paikallisten työnantajien tarinoita onnistuneista rekrytoinneista. TE-toimiston asiantuntijat tarjoavat tietoa siitä, millaista tukea on mahdollista saada työllistämiseen, esimerkiksi palkkaukseen ja työhön valmentamiseen.

Päivitetty 12.6.2014

 

Hankkeen henkilöstö toivottaa kaikille aurinkoista kesää

Olemme lomilla heinäkuun ajan ja palaamme takaisin töihin elokuun alussa!

Lämpimiä kesäpäiviä

toivottelevat Tuula, Hilkka, Heli ja Sanna

Päivitetty 12.6.2014